Project Description

LOGO SUUNNITTELU

Logo on brändisi kuvallinen kiteytymä. Graafinen tunnus kertoo ihmisille nopeasti, keitä olette. Logon muotojen, kirjaimien ja värien valinnalla rakennetaan katsojan aivoihin alitajuisia mielleyhtymiä, jotka noudattelevat brändin tavoitteita. Hyvä logo on helposti luettava ja ymmärrettävä, se myös viestii kekseliäästi yrityksesti toimialasta. Viittauksia toimialaan voidaan tuoda mukaan myös liittämällä yrityksen slogan tai arvolupaus osaksi logoa.

Pelkällä logolla yrityksesi ei pysty vielä viestimään. Siksi logon suunnittelun lisäksi on hyvä määritellä värimaailma ja typografia eli fontit. Yhdessä nämä kolme osa-aluetta muodostavat perustan brändisi visuaaliselle ilmeelle.

Kaiken suunnitellun koostamme sinulle yhdeksi ohjeistoksi. Valmiissa logopaketissa on kaikki tarvitsemasi väri- ja tiedostomuodot.

LOGON UUDISTAMINEN

Kun olemassa oleva logosi kaipaa pientä freesausta tai perusteellista päivitystä, olemme apunasi. Käymme samalla läpi myös muut visuaalisen identiteetin osiot, jotta yrityksesi ilme muodostaa ehjän kokonaisuuden uudistuneen tunnuksen kanssa.

MITÄ LOGON SUUNNITTELU MAKSAA?

Logon suunnittelun hintaan vaikuttaa se, onko kyseessä kokonaan uuden visuaalisen identiteetin suunnittelu vai yritystunnuksen kevyt ehostus/tekninen päivitys. Arvioimme aina tapauskohtaisesti tarpeen ja teemme siihen soveltuvan ehdotuksen.

Tyypillinen uuden logon puhtaaksi piirtämisen ja visuaalisen ilmeen suunnittelun kustannusraami on 200 – 2900 euroa+alv.

KYSY TARJOUS

PIENYRITTÄJÄN MARKKINOINTI – PALVELUN TUOTTAA: